Rólunk

Helló!
Buzás Ádám vagyok!

Gyerekkorom óta foglalkozom vers- és dalszövegírással, bár sokáig csak hobbi szinten csináltam.

Úgy kezdődött, hogy egy családi ünnepség volt, és a többiek megkértek, hogy nagybátyám születésnapjára írjak egy verset. Nyilván itt még könnyű dolgom volt, ismertem a nagybátyámat, gyorsan meg is írtam, de a sikere engem is váratlanul ért. Könnyeket és hatalmas mosolyokat láttam egy olyan embernél, akinél egyik sem volt megszokott!

Az ismerősöknél és a családban gyorsan elterjedt az ötlet, ezért úgy döntöttem, miért ne csinálhatnék belőle vállalkozást, hogy akár te is adhass ilyen ajándékot bárkinek!


Egy olyan ajándékötletet kínálok, ami nem végzi a szekrény aljában 2 hét múlva. Egy olyan élményt, ami maradandó, amire mindig emlékezni fogtok.

Tedd emlékezetessé az alkalmat!
Születésnap, Névnap?  Évforduló, esküvő, vagy bármilyen más személyes alkalom?
Szuper, megoldjuk!

Köszöntsd fel úgy szerettedet, ahogy eddig még senki! Okozz neki igazi meglepetést, igazi örömet! Legyen egy életre szóló élmény!

 

Milyen lesz a tiéd?

A rendelés közben megadott infókból teljesen egyedi költeményt írok, amelyet nyomtatva, igény szerint kereteztetve küldök el feléd. Nem küldöm e-mailben, mert hiszek abban, hogy ez az élmény akkor működik igazán, ha az ajándék kézzel fogható! Fontos, hogy át tudd adni fizikálisan is, hogy örök élmény maradjon.
Ha gondolod, nézz rá a referenciák fülre!

Honnan fogod tudni, hogy jó lesz a végeredmény?

Felhívlak rögzített hívásban, miután kész vagyok, és felolvasom neked a verset. Ha kell, még alakítunk rajta, ha megfelel, már küldöm is!

 

Vállalkozol, vagy céged van? Ide kattints!

 

Köszi, hogy elolvastad!

 

Kövess be a közösségi oldalakon is!


           

Lenne még kérdésed?
Kattints ide!


Elérhetőségek:

+36309942515

hello@versmester.hu


Mire számíthatsz? 

Nőnap alkalmából írtam egy verset, talán ez mutatja meg a legjobban, de a referenciák alatt is találsz párat!